Élet, mint időmennyiség

2010.10.21. 12:58

 Az Életed nem más, mint a rendelkezésedre álló idő mennyisége. Ezzel te rendelkezel és ebben nem korlátozhat senki! Én nem bírnám elviselni, ha úgy kéne élnem, hogy a körülményeim szabják ezt meg és ezek korlátaiban értelmezhetném a szabadságot. És Te?
Kevesen tudják, de átlagosan 600.000 órával rendelkezünk. Soknak tűnik? Nekem nem. Képzeld el másképp. Meddig elég 600.000 ft? És mennyire tűnik soknak, ha óránként levonnak erről a számláról 1 ft-ot?
Na barátom ez a te homokórád! 
Akkor most számold ki, hogy ebből mennyit töltöttél már el? Tedd meg! Számold ki. Gondold végig, hogy azt sikerült-e szabadon úgy élned, ahogy kedvedre való lenne? Kétlem. 
Most a maradékból vond le azt, amit alvással fogsz tölteni. Írd le a maradék számot! Ennyi van még hátra! Ha az utolsó órákból visszanézel, akkor azt szeretnéd érezni, mint most mikor visszanéztél? Nem biztos...
De addigra egy valami már biztos lesz, hogy már TÚL KÉSŐ VÁLTOZTATNI! pedig akkor már mindent megadnál azért. Most viszont még nem késő. Figyelj oda magadra, nyisd ki végre a szemed, felejtsd el a sok baromságot, ami körülöttünk van és tervezz! Tervezz, mert konkrét terv nélkül nincs megvalósítás. ismerned kell a kívánt eredményt és a folyamatot, amivel az kivitelezhető. Utána pedig cselekedni kell!
Lehet hinni minden félében, de semmit nem ér, ha magadban nem hiszel.

"Remélni is lehet, hogy a körülmények sodrása majd pont a sikeredhez sodornak, de ez erősen zsákutca"  (Pintér Péter)


Oszd meg másokkal ezeket a gondolatokat, tegyük szebbé mindenki életét, aki kicsit is nyitott rá és számít neki, hogy hogy is telik el az a bizonyos 600.000 óra! Foglalkozz vele, tanuld meg hogyan csináld és add tovább.

Vajon milyen életet élhet a Te gyermeked, ha már ebben a tudatban nevelődik? Érd el, hogy ő mire ennyi idős lesz, mint Te, úgy tekintsen vissza, ahogy szíved szerint Te is tennéd ezt most. Ennél nagyobb ajándékot nem kaphat tőled!

Terveim szerint sok olyan dologról írok majd, ami ehhez hozzásegíthet mindenkit és eszközül szolgálhat az induláshoz. Igyekszem útmutatásul szolgálni mindenkinek, de cselekedni csak Te tudsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://life-time-success.blog.hu/api/trackback/id/tr812388332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása